четвер, 20 грудня 2018 р.

Перегляд фільму «Ex Libris: Нью-Йоркська публічна бібліотека»


В рамках 15-го Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays Ua в Охтирській центральній міській бібліотеці відбувся семінар для бібліотекарів міста та перегляд фільму «Ex Libris: Нью-Йоркська публічна бібліотека».
Фільм Фредеріка Вайзмена «Ex Libris: Нью-Йоркська публічна бібліотека» зазирає за лаштунки одного з найвеличніших сховищ знань у світі і показує глядачеві місце гостинності, культурного обміну і навчання. Бібліотека з її 92 філіалами по всьому Мангеттену, Бронксу та Стейтен-Айленду вбачає свою місію в тому, щоб бути ресурсом для всіх мешканців цього багатогранного і космополітичного міста. Нью-Йоркська публічна бібліотека є проявом глибоко вкоріненої американської віри у право кожного знати і бути поінформованим. Це одна з найбільш демократичних інституцій Америки — бібліотека вітає кожного. Бібліотека прагне надихати людей навчатися, розвивати знання і зміцнювати спільноти.
Бібліотекарі залюбки переглянули фільм та обговорили його. Публічна бібліотека Нью-Йорка справила враження та перевернула уяву українського бібліотекаря про бібліотеки США.
Після перегляду фільму бібліотекарі отримали консультацію та методичні матеріали «Особливості планування роботи публічних бібліотек Сумщини на 2019 рік».








Немає коментарів:

Дописати коментар