вівторок, 23 квітня 2024 р.

Міжнародний день Землі

До Міжнародного дня Землі в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА провела екологічний майстер-клас «Веселе курча», відвідувачі виготовили екологічну іграшку із паперу. Захід пройшов в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років. Під час майстер-класу працівниця Парку нагадала дітям прості правила, яких варто дотримуватися, щоб допомогти планеті, зіграли в гру «Щаслива/сумна планета».

Гарними помічниками під час зустрічі були волонтери Охтирської міської організації Червоного Хреста Yanina Duachenko та Олександра ЧЕРКАШИНА, які допомагали маленьким учасникам під час майстер-класу та зіграли в дидактичну гру «Привітання – прощання».

Перший офіційний День Землі відбувся 22 квітня 1970 року. Зараз це свято світового масштабу, що об'єднує людей у всьому світі для заохочення більшого розуміння та захисту довкілля.

Міжнародний день Землі нагадує нам, що ми всі маємо ключову роль у збереженні навколишнього середовища. Захист природи – це не тільки обов'язок, але й інвестиція в майбутнє планети. Наші дії сьогодні визначатимуть стан Землі для наступних поколінь.












Немає коментарів:

Дописати коментар