пʼятниця, 10 травня 2024 р.

День Матері

До одного з найзворушливіших свят – Дня Матері в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради провідний фахівець з екологічної освіти Гетьманського НПП Наталія КВАРТА провела екологічний майстер-клас «Квіткове пташеня», дітки виготовили пташеня із паперу та квітів, яке зможуть подарувати своїм матусям. Захід пройшов в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку» який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років. Під час майстер-класу працівниця Парку розповіла маленьким відвідувачам про екологічне свято, Всесвітній день мігруючих птахів. Діти дізналися чому називають птахів мігруючими, що змушує їх покидати рідні домівки, а також звернули увагу на глобальні екологічні зміни, які руйнують екосистеми (зимові та літні) пташиного ареалу.

Бібліотекар Юлія РУДІЧЕНКО  до Дня Матері провела поетичний струмочок «З любов’ю, ніжністю, теплом». Дітки прочитали віршики про матусю та прослухали оповідання В. Сухомлинського «Найгарніша матуся».

Ну і як завжди, волонтери Охтирської міської організації Червоного Хреста Yanina Duachenko та Олександра ЧЕРКАШИНА стали гарними помічницями в активній та творчій роботі та провели активну руханку «Танцюй/завмри». Також дітки погралися з домашнім цуценям.













Немає коментарів:

Дописати коментар