пʼятниця, 8 травня 2015 р.

Нам не треба війни, не треба, ми за спокій і мир на землі


           Війна... За цим коротким і страшним словом - згарища, запеклі бої, зруйновані міста і села, зриті бомбами квітучі сади і лани, сльози матерів і дітей, це десятки мільйонів людських життів, занапащених у кривавій боротьбі з ворогом.
Минають роки, відлітають у вічність. Але є один день, який ніколи не буде стертий із пам'яті нашого народу. Це 9 травня 1945 року - дата, яка проголосила визволення нашої рідної землі від фашистських загарбників і перемогу усього людства над злом війни. Сьогодні ми відзначаємо 70  річницю від тоді, коли над нашою країною та усією Європою знову зійшло світле сонце миру.    
 Охтирська центральна міська бібліотека напередодні свята Перемоги продовжує цикл заходів, присвячених 70 річниці Перемоги, бере участь у загальноміських заходах та проводить уроки для молодого покоління, аби вони завжди пам'ятали про цю війну. 7 травня бібліотека представила книжкову виставку-пам’ять "Нам 41 – не забути, нам 45 - славити" у Охтирському міському територіальному центрі соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян, пенсіонерів і інвалідів, де відбулися урочисті привітання міського голови та концерт за участю учнів ЗОШ № 3 та представників естрадного мистецтва міста для ветеранів та дітей війни.
 "Нам не треба війни, не треба, ми за спокій і мир на землі" під такою назвою пройшов урок мужності у бібліотеці  6 травня, на який завітали учні 4-х класів ЗОШ № 1. 
8 травня був організований перегляд літератури «Одна на всіх … Велика Перемога».
 
 





 
 



 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар