четвер, 14 травня 2015 р.

Ти усіх святих святіша, ненько

 
День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.
Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.
В Охтирській центральній міській бібліотеці 13 травня відбулася літературно-музична година «Ти усіх святих святіша, ненько». На захід прийшли учні 5-х класів Охтирської гімназії. Діти з задоволенням слухали розповідь бібліотекаря про свято матері, про родину, а потім і самі мали змогу розповісти про свою маму, про сімю. Кульмінацією заходу став виступ Олександра Миколайовича Скиби, відомого на Охтирщині громадського діяча, голови міського осередку Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка. Він продекламував гуморески Павла Глазового на тему сімейного виховання.
 




 
 



 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар