пʼятниця, 2 липня 2021 р.

VIII Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів «Несумна школа в Сумах»

 


   2 липня директорка КЗ «Охтирська публічна бібліотека» Наталія Журавель долучилася до VIII Всеукраїнської літньої школи адвокації для бібліотекарів «Несумна школа в Сумах» онлайн та представила презентацію-доповідь «Бібліотека у громаді: як стати потрібною усім».

   Під час виступу було висвітлено діяльність Охтирської публічної бібліотеки у контексті змін, розвитку та представлено складову успіху – взаємодію з громадою, задоволення її інтересів.

   Цікавими були виступи з досвіду своєї діяльності представників інших бібліотек – Юлії Єгорової, завідувачки Верхньосироватської публічної бібліотеки Сумського району, Людмили Шаргородської, директорки Чернеччинської публічної бібліотеки Охтирського району, Катерини Мартиненко, завідувачки Бездрицької сільської бібліотеки Сумського району.

  Дякуємо організаторам Школи – ВГО Українська бібліотечна асоціація та Сумська обласна універсальна бібліотека за можливість взяти участь у такому заході, де можна не лише висвітлити свою діяльність, а й повчитися на багатогранному досвіді інших бібліотек.





Немає коментарів:

Дописати коментар