пʼятниця, 27 вересня 2013 р.

День партизанської слави

           День партизанської слави - 22 вересня - збігається з початком героїчної підпільно-партизанської боротьби з нацистськими загарбниками.
           Цей день є державним визнанням неоціненного внеску народних месників у велику Перемогу над нацистськими загарбниками, відновлення історичної справедливості щодо визнання масової участі українського народу у визвольній боротьбі проти гітлерівської навали.
            В цей день вся Україна відзначає воістину гідне пошани свято - День партизанської слави. В Охтирці воно також було відзначене на достойному рівні. Відбувся мітинг, з участю міського голови, громади міста та самих учасників колишніх партизанських загонів, пройшов цикл заходів в школах та бібліотеках міста.
             Охтирська Центральна бібліотека провела цикл заходів, присвячених народним партизанським местникам. Для Охтирського міського територіального центру соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян, пенсіонерів і інвалідів працівники читального залу провели захід "Партизанські стежки Охтирщини", для Охтирського професійного ліцею та учнів Охтирської гімназії - "Нескорені: партизанський рух і підпілля". В бібліотеці була організована виставка та проведені бібліографічні огляди "Партизани і підпільники - наша слава, наша гордість".
 
Мітинг у міському парку культури до Дня Партизанської слави
 
 


 
Заходи в Охтирській Центральній міській бібліотеці
 












 

                  


Немає коментарів:

Дописати коментар