вівторок, 20 червня 2017 р.

Презентація книги «Бузкова долина»


16 червня в Охтирській Центральній міській бібліотеці відбулася презентація книги  «Бузкова долина» юної письменниці Євгенії Володарської. Письменницькою діяльністю дівчина почала займатися ще зі шкільних років – писала вірші та прозу. Однак першим серйозним літературним твором вважає роман «Бузкова долина», який видала у 2016 році за власні кошти. У романі постає життя   незвичайного героя у складних життєвих обставинах. Кожному слід прочитати даний роман, щоб зрозуміти психологічні особливості підлітків, їх почуття, проблеми, почуття людини, яка приречена на смерть.
 У теплій доброзичливій атмосфері пройшла дана зустріч . Дівчина поділилася з присутніми подробицями історії написання даного роману, відповіла на всі запитання присутніх стосовно власної життєвої позиції, почуттів, що впливають на творчість.
 Під час зустрічі Євгенію прийшов підтримати тато – Артем Євгенович – батько трьох синів і трьох дочок. Він поділився своїми поглядами щодо виховання дітей. Наголосив на тому, що виховання дітей – не може бути  стихійним процесом. Щоб діти виросли творчими щасливими особистостями – необхідна щоденна цілеспрямована праця батьків. 
На згадку письменниця передала в дарунок свою книгу до краєзнавчого музею та у бібліотеку. 
















Немає коментарів:

Дописати коментар