пʼятниця, 31 серпня 2018 р.

100 років боротьби: Українська революція 1917-1921 рр.



Напередодні Дня незалежності України в Охтирській міській центральній бібліотеці відкрилась виставка плакатів, присвячених подіям української революції 1917-1921 років, 100-річчя якої відзначається в Україні
Упродовж тисячолітньої історії однією з основоположних цінностей українців було прагнення свободи, яка і спонукала їх боротися за незалежність. На початку XX століття, в часи Української революції 1917-1921 років, українці змогли відродити державність, а 24 серпня 1991 року Актом проголошення незалежності України вона була відновлена.
Аудиторія охтирчан ознайомилася із пересувною тематичною виставкою, що крокує Сумщиною, та розширеною книжковою викладкою, присвяченою темі Української революції.
Відкрила виставку директор Охтирської МЦБС А. М. Фомічова. Голова ГО «Просвіта» О. М. Скиба ознайомив присутніх з матеріалами даного періоду, були наведені цікаві факти та згадані імена діячів української революції.
До 30 серпня мешканці Охтирки зможуть відвідати виставку в центральній бібліотеці на вул. Київській, 2 та ознайомитись з відомими та не відомими фактами творення української державності та відстоювання національних інтересів.















Немає коментарів:

Дописати коментар