понеділок, 2 грудня 2019 р.

Година доброти «Ми духом незламні»


Напередодні дня інвалідів в Охтирському міському територіальному центрі соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян, пенсіонерів і інвалідів відбувся захід «Ми духом незламні». Бібліотека долучилася до відзначення цієї важливої дати.
Щороку 3 грудня в світі відзначається Міжнародний день інвалідів, який проголошено Генеральною асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямована на посилення уваги до проблем інвалідів, захисту їх гідності, прав, благополуччя. Цей день є нагадування людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами.
Захід розпочався з привітання бібліотекаря Охтирської ЦМБ В. А. Яковенко. Під час круглого столу, на який були запрошені гол. спеціаліст з виплати субсидій В. П. Демченко та сімейний лікар первинної допомоги Т. Д. Щербина присутні задавали питання та одержували змістовні відповіді і роз’яснення від фахівців.
Другою частиною години доброти був святковий концерт, за участю бібліотекарів Охтирської ЦМБ В. А. Яковенко та Л. М. Губенок, які розвеселили присутніх гумористичними театралізованими сценками. Чудові пісні прозвучали у виконанні ансамблю «Українські пісні» (кер. Н. О. Шандиба). О. М. Скиба та З. Ярмак продекламували для гостей свята гуморески.


















Немає коментарів:

Дописати коментар