четвер, 8 липня 2021 р.

Квест "Знайти цвіт папороті"!

Охтирська публічна бібліотека стала організатором молодіжного квесту «Знайти цвіт папороті» в Охтирці під час святкування Івана Купали.

Вперше за історію святкування чудового давнього свята, бібліотекарі підготували та провели квест «Знайти цвіт папороті» для учнівської молоді Охтирки. За головний приз змагалися 6 команд: «Мавки», «Кікімори», «Окріп», «Панама», «Фаворит», «Екстрим».

Хлопці та дівчата активно виконували запропоновані бібліотекарями завдання на дев’яти зупинках квесту: «Купальська», «Марена», «Народознавча», «Квіткова галявина», «Вода в решеті», «Знахарка», «Магічне коло», «Вода – еліксир життя», «Екомайстерня» – які розташовувалися у центральній частині міста. Квест не лише був направлений на перевірку знань українських національних традицій святкування Івана Купали а, ще й сприяв вивченню історії рідного міста, адже на кожній зупинці за правильно виконане завдання учасники отримували підказки про місце розташування наступної зупинки. Бібліотекарі творчо підійшли, як до завдань для молоді під час квесту, так і до оформлення зупинок. Всі учасники пройшли всі дев’ять станцій та подолали випробування. Назавжди залишаться спогади про участь у цьому купальському дійстві.

За результатами підрахунку отриманих під час квесту балів, призові місця посіли команди «Мавки», «Кікімори», «Фаворит». Перемогу здобула команда «Мавки». Усі учасники нагороджені призами.

Дякуємо Radion Dubrovka за залучення молоді до квесту, та всім учасникам, які взяли участь у ньому.























 

Немає коментарів:

Дописати коментар