неділя, 27 листопада 2022 р.

Культурний креативний простір "Фабрика добра та відпочинку"

 


26 листопада в Охтирській центральній публічній бібліотеці відбулася радісна подія – презентація проєкту по створенню культурного креативного простору «Фабрика добра та відпочинку». Проєкт реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України програми BRAVO.

Мета проєкту: сприяти реінтеграції громадян у суспільстві, їх соціально-психологічній підтримці, шляхом створення культурного креативного простору «Фабрика добра та відпочинку» на базі комунального закладу «Охтирська публічна бібліотека» – місця, де мешканці Охтирської територіальної громади матимуть змогу психологічно розвантажитись завдяки ефективній організації змістовного, креативного, культурного дозвілля.

В рамках проєкту будуть організовані заходи з психосоціальної підтримки (рекреаційні заходи, за каталогом заходів з ПСП в умовах НС (надзвичайних ситуацій), активні ігри та психоедукації інформаційні сесії), заходи за напрямком гуманітарної освіти, культурні заходи розважального характеру (організація вечорів відпочинку розважальної тематики, організація заходів в рамках клубу «Книжковий кайф», «Майстерня креативних ідей», «Моя родина – моя фортеця», «Ерудит», «Релакс»). В проєкті передбачається також організація дозвілля для дітей (творчі заходи, інтелектуально-розважальні вікторини, квести, створення міні-вистав з учасниками проєкту). Окрім вище наведеного, для учасників проєкту (ВПО та інших мешканців громади) будуть надаватися юридичні консультації та інформація правового характеру фахівцями безоплатної правової допомоги. І це не повний перелік заходів.
Слідкуйте за нашими оголошеннями. Далі буде.

#Фабрика_добра_та_відпочинку
#BRAVO
#ЧервонийХрест








Немає коментарів:

Дописати коментар