четвер, 8 листопада 2018 р.

Подарунок від благодійного фонду Івана Лозового






 1 листопада у бібліотеці відбулася радісна подія. До нас завітали гості на чолі з директором благодійного фонду імені Івана Лозового Іваном Івановичем Лозовим та з представником фонду у місті Охтирка Аллою Козловскою, депутатом обласної ради Лілею Ричкіною. Фонд здійснює благодійну діяльність, спрямованої на підтримку учасників бойових дій, хворих і малозабезпечених, захист прав і свобод людини і громадянина, допомога у розробці та реалізації громадських ініціатив, спрямованих на становлення громадянського суспільства та демократичного устрою в Україні, розвиток культури та мистецтва, охорона культурної спадщини, розвиток територіальних громад і міжнародної співпраці України, стимулювання економічного росту і розвитку економіки України та її окремих регіонів та підвищення конкурентоспроможності України.
Фонд названий на честь батька Івана Григоровича Лозового, який народився і виріс в Лебединському районі, пізніше емігрував до США, де народився і виріс Іван Іванович.
 Іван Іванович Лозовий бачить у бібліотеках великий потенціал для розвитку культури та освіти, становлення громадянського суспільства, тому і  подарував Охтирській центральній міській бібліотеці великий сучасний телевізор для покращення якості бібліотечних заходів. Бібліотека дуже вдячна за такий подарунок.





Немає коментарів:

Дописати коментар