четвер, 8 листопада 2018 р.

Фільм «Віддалений гавкіт собак»



6 листопада в Охтирській центральній міській бібліотеці відбувся показ фільму «Віддалений гавкіт собак», в рамках XV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.
Документальний фільм «Віддалений гавкіт собак» данського режисера Сімона Леренга Вільмонта за півроку зібрав нагороди кількох кінофестивалів Європи – у Нідерландах, Швеції, Греції. У стрічці дансько-шведсько-фінського виробництва йдеться про життя 10-річного хлопця Олега на лінії фронту на Донбасі.
На демонстрацію фільму завітали і вихованці гуртка «Історичне краєзнавство» ОМЦПО-МАН разом з керівником Альжинською Г. О.
Перед початком перегляду фільму Журавель Н. Д., координатор фестивалю в Охтирській МЦБС розповіла присутнім про історію Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини та про головну тему цьогорічного фестивалю, яка має назву «Рівні рівності» та присвячена суспільним викликам, пов’язаним з поняттям рівності.
Після перегляду фільму «Віддалений гавкіт собак» відбулося обговорення – кожен з учнів висловив свою думку з приводу переглянутого фільму. Стрічка вразила важкими і напруженими реаліями життя людей, які живуть на лінії фронту.










Немає коментарів:

Дописати коментар