середа, 8 березня 2023 р.

Книжкові подарунки для Охтирської публічної бібліотеки

 


«Читачам та славним бібліотекарям  Охтирки книжкові вітання з Рівного!». Саме так привітала нас сьогодні Євгенія Пірог, дитяча письменниця з Рівного, ініціатор Всеукраїнської ініціативи «Додай читання», яка оголосила для Охтирської публічної бібліотеки акцію #Додай_читання_Охтирка #Книжкова_весна #Книжки_прилетіли #Подаруй_книгу. До акції долучилися небайдужі читачі Рівненської обласної бібліотеки для дітей.

Розпаковувати коробочку з книгами було надзвичайно приємно, адже вона була святково, з любов’ю прикрашена різнокольоровою стрічкою, наліпками – в саме серденько! Гарні книжечки порадували наших бібліотекарів, оглянули кожну, отримали святковий настрій, бо дарування книг – для нас завжди свято!

Пані, Євгенія, щиро дякуємо за подарунки! Нехай добро посіяне Вами, повернеться сторицею. Впевнені, що подаровані книги швидко знайдуть своїх читачів та принесуть насолоду від читання.

Книги з Одеси

Сьогодні у Охтирської публічної бібліотеки справжнє свято – день книжкових подарунків! Надійшла посилочка з книгами з Одеси від нашого бібліотечного друга Олександра Берези, який вже надсилав нам багато книг влітку.

Щиро дякуємо Вам, пане Олександре за турботу! Цінуємо, обіймаємо, шлемо палке вітання від бібліотечного колективу!









Немає коментарів:

Дописати коментар