субота, 4 березня 2023 р.

Перегляд фільму у бібліотеці

У суботу 4 березня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» в Охтирській центральній публічній бібліотеці зібрав неймовірну кількість глядачів у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд фільму «Чаклунка». Діти залюбки дивилися фільм, ділилися враженнями.

Це красива, атмосферна хоч і дещо незграбна адаптація всесвітньо відомої казки «Спляча красуня».

Головна героїня – чаклунка Малефісента, яка в свої юні роки мала необачність подружитись з юнаком на ім'я Стефан з сусіднього людського королівства. Минають роки, і їхня дружба переростає в кохання, але через кілька років Стефан зраджує Малефісенту. Обпоївши її снодійним, він відрізає їй крила і відносить їх своєму королю, щоб запевнити того, що вбив наймогутнішу фею, яка не дає людям підкорити чарівну країну. На знак подяки важко поранений в бою з Малефісентою король робить Стефана своїм наступником. Дізнавшись про це, ображена і принижена фея замишляє помсту. В день хрещення принцеси Аврори, новонародженої дочки Стефана, Малефісента накладає на дитину непорушне прокляття, яке має збутися в день 16-річчя принцеси...

Фільм «Чаклунка» для шанувальників фентезі.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.

#Фабрика_добра_та_відпочинку

#Креативний_культурний_простір

#КлубРелаксСтудія

#Фільмотерапія

#ОхтирськаМіськаОрганізаціяЧервоногоХреста

#ВRAVO






Немає коментарів:

Дописати коментар