пʼятниця, 5 квітня 2013 р.

"Гармонізація здоров’я – ключ до щастя"

Третє тисячоліття – це вік наукового і технічного процесу, коли без знань і науки не обійтись жодному з нас. Та й кожен з нас повинен досягти вершин у житті, а це не завжди легко і просто, тому що вершин досягають доклавши великих зусиль. Отже, треба мати силу і міцну волю, а це доступно лише тим, котрі здорові фізично й духовно. Бо не дарма говорить людська мудрість: «В здоровому тілі – здоровий дух».
До Всесвітнього дня здоров’я в Охтирській Центральній міській бібліотеці 3 та 4 квітня пройшли заходи присвячені цій актуальній темі: здоров’я та здоровий спосіб життя. Були запрошені учні гімназії та студенти ліцею. Аби донести до молоді важливість і актуальність здорового способу життя бібліотекарі читального залу залучили до заходу фахівця-медика з багатолітнім стажем, завідуючу кабінету «Дружня до молоді» Г. М. Мучник. Вона розповіла дітям про головні принципи здорового образу життя, про вплив тютюнопаління, наркотиків та алкоголю на молодий організм, навела безліч прикладів поганих наслідків шкідливих звичок.
Завдяки Інтернету в бібліотеці діти мали змогу переглянути цикл віртуальних відео переглядів «Обирай здоровий спосіб життя». Була організована виставка «Молодь обирає здоровя».
 



 


Немає коментарів:

Дописати коментар