вівторок, 17 лютого 2015 р.

Серця двох

                 
 
                 Любов є найбільшою рушійною силою у всьому світі. Це те, заради чого чоловіки готові згортати гори, а жінки слідувати за своїм коханим навіть на край світу. Про неї написано і сказано так багато, що здавалося б нічого нового вже сказати просто не можливо, але будь який закоханий це з легкістю спростовує, знаходячи слова, вирази і вчинки, які представляють його особисту любов все в новому і новому світлі. Це унікальне почуття і стан душі. Воно глибоко духовне і всілякі спроби опошлити це, дароване нам Богом чудо, розбиваються як хвилі об скелю. Любов - це фундамент здорових відносин і запорука успіху. Вона дає перемогу при будь-якому розкладі і разом з тим, більш терплячого і спокійного ставлення, ніж відносини закоханої людини до причин і обставин, які можуть стати перешкодою в його почуттях не можна і уявити. Здавалося б протиріччя, адже любов виключає байдужість. Вона ревно і більш упереджена, ніж будь-яке інше почуття і разом з тим вона дає той рівень спокою і відчуття порядку, який не під силу отримати у відсутності любові. Це не дивно, адже нам відомо, що сказано про те, що Сам Бог - є любов. Так само нам відомо, що Бог створив людину за образом Своїм і подобою. Чоловіка і жінку створив Господь і любов між ними - це природний стан людини.
               День всіх закоханих тому підтвердження. Якщо зазирнути в історію походження цього, без перебільшення - унікального свята, то можна помітити безліч протиріч, проте, свято є, свято любимо і поважаємо в народі, воно очікуємо і хвилююче для багатьох з нас. Тому кожного року 14 лютого ми святкуємо це гарне романтичне свято.
              Цього року Охтирська Центральна міська бібліотека влаштувала свято в Охтирському міському територіальному центрі соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян, пенсіонерів і інвалідів для молоді з обмеженими фізичними можливостями. Хоч ці люди й живуть своїм непомітним скромним життям у суспільстві, але так як і звичайні люди закохуються, мають теплі стосунки в своєму середовищі, бажають веселощів і спілкування.
 
 
 


               Бібліотекарі читального залу Валентина Андріївна Яковенко та Любов Михайлівна Губенок були ведучими свята. Спочатку вони розповіли молоді про історію виникнення Дня Святого Валентина та повідали про те як святкують 14 лютого у різних країнах Світу. Потім була конкурсно-розважальна частина, де молоді люди змогли проявити свої здібності ерудита. Дуже сподобався молоді конкурс "З'єднай серце".
 

 
                Останньою частиною свята була гумористична сторінка, де бібліотекарі проявили себе, як справжні театрали і зіграли дві сцени з кінофільму "За двома зайцями" та твору Г. Квітки-Основ'ненка "Сватання на Гончарівці". Роль Галахвастова виконав Олександр Миколайович Скиба, відомий на Охтирщині громадський діяч, голова міського осередку Всеукраїнського товариства "Просвіта" імені Тараса Шевченка. Глядачі були вражені грою артистів, щиро сміялися і залишилися задоволені святом.
                 У перервах між сценками молоді люди співали пісні про кохання. Наприкінці працівники територіального центру  подякували працівникам Охтирської ЦБ  за цікавий і веселий захід.
 












































 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар