пʼятниця, 27 травня 2016 р.

Родинне свято «А пісня – це душа…»



26 травня в Охтирському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення відбулося родинне свято «А пісня – це душа…»
На святі зібралися люди, які люблять, шанують, і бережуть народну пісню. Люди, у яких пісня живе в серцях, душах, сім’ях, бо пісня – це душа.
З усіх потреб потреба.
Звучали на святі українські пісні -жартівливі й серйозні такі як: «Ой на горі ярмарка», «В кінці греблі шумлять верби», «Косив, косив, косив я», «Зелене листя», «Я в середу родилась» та інші. Виконував пісні хор української пісні, що створений при територіальному центрі.
Проводили свято ведучі Яковенко В.А. та Губенок Л.М., працівники міської центральної бібліотеки, які й підготували цей захід.
Чудовим гумором порадували присутніх Скиба О.М. та Лось З.В.
Народна пісня, найдорожча, мила
Вона в душі щоденно й уві сні
Над цілим світом розпускає крила…
Там де людина, там її пісні
Коли люди багато часу проводять разом, то в них з’являються спільні інтереси, захоплення, спільні близькі серцю пісні. За роки існування «Університету третього покоління» наш колектив став родиною зі своїми звичаями, традиціями і улюбленими піснями.
Це був звіт роботи факультету «Джерело натхнення» - керівник Яковенко В.А. та факультету. «Українська народна пісня» - керівник Шандиба Н.О.





Немає коментарів:

Дописати коментар