четвер, 7 грудня 2017 р.

Перегляд фільму "Альфредо"


Знову в рамках 14-го Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays Ua в Охтирській міській центральній бібліотеці відбувся показ фільму під назвою «Альфредо». На перегляд завітали вихованці гуртка «Історичне краєзнавство» (учні шкіл № 4, № 9) ОМЦПО-МАН учнівської молоді разом з керівником Альжинською Г. О. та Лапоног М.О., начальник відділу правопросвітництва та надання безоплатної первинної допомоги охтирського МЦ з надання БВПД.
Перед початком перегляду Журавель Н. Д., координатор фестивалю в Охтирській МЦБС розповіла присутнім про історію Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини. Після перегляду фільму відбулося обговорення – кожен з учнів висловив свою думку з приводу переглянутого фільму.
Про що фільм? 13-річний Альфредо Лоренцо має мрію: він хоче стати найсильнішим чарівником у світі. Це не така собі забаганка, адже уся його родина працює у сфері розваг. Він все життя показує фокуси і має давній артистичний рід. Тому уся родина допомагає йому втілити мрію. Аби досягти мети, він проходить довгий шлях тренувань, виступів та конкурсів фокусників. Саме життя Альфредо схоже на велике шоу, але чого це вартує – визначити своє майбутнє у такому юному віці? Як Альфредо справляється з тиском, напругою тренувань і життям у світлі софітів?






Немає коментарів:

Дописати коментар