пʼятниця, 22 листопада 2019 р.

Відеоспогад Революція Гідності: «Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам»


21 листопада учні 9 класу Охтирської гімназії були запрошені на захід, присвячений Дню гідності та Свободи до Охтирської центральної міської бібліотеки.
Цієї осені минає шоста річниця Майдану та Революції Гідності.  Відеоспогад Революція Гідності: «Ми не зганьбили славу наших предків, нових Героїв дали небесам» – саме такий формат заходу, присвячений подіям Революції зібрав учнів в Охтирській Центральній міській бібліотеці, аби згадати події, що сталися в Україні протягом листопада-лютого 2013, 2014 рр.
Бібліотекарі читального залу В. А. Яковенко та Л. М. Губенок нагадали молоді з чого саме розпочалися події листопаду 2013, учні переглянули документальні ролики про події розгону Майдану, побиття студентів, розстріл Небесної сотні тощо.
Під час відеоспогадів учасники заходу ознайомилися з ілюстративно-документальною виставкою «Вільні творять майбутнє». Виставка містить багато документальних фото подій Майдану, надані безпосередніми свідками і учасниками тих трагічних подій – охтирчанами, які відстоювали гідність і свободу у нелегкий для країни час шість років потому.












Немає коментарів:

Дописати коментар