четвер, 7 листопада 2019 р.

Презентація книг Надії Позняк



6 листопада в Охтирській центральній міській бібліотеці відбулася презентація книг «Шкіра» та «Ряди Фур’є» сумської поетеси Надії Позняк.
Надія Михайлівна Позняк (літературне ім'я Надія Позняк), народилась в с. Вовківці Роменського району Сумської області, в родині Михайла Овсійовича та Марії Степанівни Дорошенків. Дитинство пройшло в місті Ромни, в селищі міського типу Липова Долина Сумської обл., в місті Суми, де мешкає і нині. За фахом – вчитель математики. Віршуванням захопилася в шкільні роки, але серйозно та систематично писати стала в зрілому віці. Випускниця літстудії  «Лит-ра.com» в своєму місті Суми (керівник А.Поляков).
Презентація була довгоочікувана, так як декілька разів переносилася, але була настільки цікавою та насиченою за змістом, що перевершила всі очікування. Присутні на заході були вражені досвідченістю та многогранністю поетеси, її творчим запалом. Надія Позняк розповіла про те, як відчула потребу написанні поезії, про навчання у літературній студії А. Полякова, про перемоги і здобутки на різноманітних конкурсах, про своє першу збірку «Шкіра» (2016 р.) та другу – «Ряди Фур’є» (2019). Читаючі власні вірші Надія Позняк змогла їх вміло донести до слухача.
Готуючись до презентації, ми, запропонували прочитати книгу «Шкіра» нашим читачам. Своїми враженнями від книги на презентації поділилися: журналістка Валерія Бакуліна, поетеса Тетяна Акіменко та голова літературного осередку ім. Т. Г. Шевченка «Просвіта» Олександр Скиба.
Після презентації присутні мали змогу придбати книгу та отримати автограф від автора.



















































Немає коментарів:

Дописати коментар