понеділок, 27 січня 2020 р.

Квест до Дня Соборності «Любіть Україну!»


Цікавий та пізнавальний квест, присвячений Дню Соборності України  «Любіть Україну!»  провели бібліотекарі Охтирської ЦБ для учнів 4-Б класу ОЗОШ І-ІІІ ст. № 1 (вчитель Л. М. Мельник-Мотренко).
Такі інтелектуальні змагання між командами стали дуже популярними у нашій бібліотеці. Цього разу метою квесту було поглиблення знань про Україну – державу зі своєю самобутньою історією, культурою, народними звичаями та традиціями; формування в учасників квесту почуття належності до українського народу; прищеплення навичок читання та роботи з книгою, розвиток полікультурної та соціальної компетентності учнів.
         Діти працювали у чотирьох командах, та виконували почергово завдання на сімох станціях: «Шляхами історії», «Літературна»,  «Історичні постаті», «Природне багатство України», «Народознавча», ««Європейська», «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…»
         Переможцями стали дві команди, які набрали однакову кількість балів. Однак і  переможених не було, адже всі учасники продемонстрували гарні знання про Україну, її історію, літературу, мову, народні свята, гідно виконавши  усі завдання.





































Немає коментарів:

Дописати коментар