субота, 26 червня 2021 р.

БІБЛІОПІКНІК

 


   26 червня бібліотекарі Охтирської центральної бібліотеки влаштували БІБЛІОПІКНІК у міському парку відпочинку. Мета акції – промоція читання під час літнього відпочинку та руйнація стереотипів про бібліотеку, в якій немає гідних, сучасних, нових та цікавих книг для читання.

Для відпочиваючих у парку містян бібліотекарі запропонували книги для дорослих та дітей, розповіли як записатися в бібліотеку, зробили книжковий огляд новинок-бестселерів, роздавали візитки бібліотеки. Така акція привернула чималу кількість охтирчан, які були приємно вражені наявністю в бібліотеці красивих сучасних книг.

Літо – це час мандрівок, відпусток та нових знайомств. Та навіть у найцікавішій подорожі бувають випадки, коли є час, котрий можна витратити на цікаву читанку. І навіть якщо ви нікуди не збираєтесь вирушати, а хочете просто полежати на дивані чи посидіти у кріслі на веранді, споглядаючи вулицю та людей, книжка може стати вам гарним супутником такого відпочинку. То ж запрошуємо усіх охочих записатися до бібліотеки, аби мати можливість приємно відпочити з книгою!

























Немає коментарів:

Дописати коментар