пʼятниця, 11 червня 2021 р.

"Ура! Канікули!"

Ось  і закінчився ще один навчальний рік. Попереду літо  -  пора відпочинку, зміцнення здоров’я та духовного зростання. Літо – це канікули, природа, річка, море задоволення та чудова пора, коли можна поринути у захоплюючий світ літератури, побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах… А літні канікули - гаряча пора для бібліотек та бібліотекарів, коли учнів не тільки обслуговують книгою, а й організовують для них цікаве і змістовне дозвілля. 

9 червня до центральної публічної бібліотеки завітали учні 1-4 класів ЗОШ І-ІІІ ступенів №6. Книгозбірня зустріла школярів розмаїттям цікавих, яскравих книг. Діти з цікавістю слухали провідного бібліотекаря В.М.Шестопалову, що ознайомила з правилами поводження у бібліотеці, книжковими виставками.

Та яке ж свято обходиться без ігор та розваг? Ведучі заходу, бібліотекарки Л.І.Абаровська і В.Г.Гнітій для своїх наймолодших користувачів підготували розважальну програму "Ура! Канікули!", провели для маленьких гостей різноманітні конкурси, вікторини, в яких діти проявили свої знання та кмітливість. Нудьгувати було ніколи, адже захід пройшов в дружній атмосфері та подарував дітям веселий настрій, щирі посмішки та багато хороших вражень.

Бажаємо гарного відпочинку з цікавими книгами!


















Немає коментарів:

Дописати коментар