вівторок, 22 серпня 2023 р.

Захід з психосоціальної підтримки «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей в бібліотеці

Сьогодні в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради відбувся захід з психосоціальної підтримки «Граємо. Малюємо. Відпочиваємо» для дітей 7–10 років за участі психолога Юлії Юхно, волонтерки Охтирської міської організації Червоного Хреста Яніни та провідного фахівця з екологічної освіти Наталії Кварти в межах проєкту «Фабрика добра та відпочинку».

Наталія Кварта провела майстер-клас із паперу «Кажанчик» до Міжнародної Ночі кажанів, яку в цьому році святкують 26 серпня. Міжнародна ніч кажанів – це інформаційна кампанія, під час якої наголошують на необхідності збереження цього виду фауни та місць їхнього існування. Також провідний фахівець з екологічної освіти Наталія Кварта розповіла про користь від кажанів, що за добу одна їхня колонія знищує 130 кілограмів шкідливих комах, і зупиняє навалу будь-яких сільськогосподарських шкідників. А Софія Юхно провела майстер-клас з повітряного пластиліну «Веселий кактус», від обох майстер-класів діти були в захваті.

Волонтерка Яніна провела цікаві рухливі ігри «Пострибайко».

Ігри з психологом для дітей не лише для їх задоволення, а й для виховання, адже під час гри психолог говорить з дітьми і навчає правильної поведінки в соціумі. Також це допомагає діткам розвиватися і пізнавати навколишній світ.

Запрошуємо діток наступного вівторка о 10.00 відвідати наші заняття.

Для запису телефонуйте 066-88-99-587, або дізнавайтеся за адресою:

вул. Київська, 2.































Немає коментарів:

Дописати коментар