вівторок, 2 січня 2024 р.

Інформинка «Незламний борець України»

2 січня 2024 року бібліотекарі Охтирської публічної бібліотеки завітали до відвідувачів КУ «Охтирського міського територіального центру соціального обслуговування населення» та провели інформинку «Незламний борець України». Яка була присвячена 115-річчю від дня народження українського політичного діяча, революціонера, одного із радикальних та чільних ідеологів, практиків і теоретиків українського національного руху XX століття, Степана Андрійовича Бандери. Присутні ознайомилися з цікавими фактами життя цієї видатної людини. Людини, яка ставила Україну понад усе та яку навіть у суді вітали словами «Слава Україні!». За свій патріотизм він отримав два довічних ув'язнення та безліч арештів, знаходився декілька років в концтаборах.

Під час бібліографічного огляду «Бандерівці» присутні ознайомилися з літературою, яка представлена в фонді бібліотеки та розповідає про життєвий та політичний шлях українського патріота.

Відвідувачі під час патріотичного майстер-класу «Тризуб» підіймати національний дух та любов до своєї Батьківщини, розмальовуючи герб України.

Особливого зацікавлення та сплеску позитивних емоцій викликала розумова розминка. Під час якої розгадували цікаві загадки. По закінченню зустрічі відвідувачі отримали по смаколику.







Немає коментарів:

Дописати коментар