пʼятниця, 3 травня 2024 р.

Засідання клубу «Книжковий кайф»

2 травня в Охтирській центральній публічній бібліотеці відбулося засідання клубу «Книжковий кайф», який діє за проєктом «Фабрика добра та відпочинку».

У дружньому колі книголюбів відбулася година спілкування «В океані української літератури відкриваємо духовні острови». Присутні переглянули тематичні виставки, поділилися враженнями про прочитаних книг. Поетеса Тетяна АКИМЕНКО зачитала власну поезію.

Директорка бібліотеки Наталія ЖУРАВЕЛЬ познайомила учасників клубу з новими книгами, поділилася враженнями від прочитаної книги молодої письменниці охтирчанки Анни Макарової «Надька».

Учасники відверто поспілкувалися про життя в умовах війни, обговорили те, що хвилює, та як навчилися жити, тримаючи психологічну стійкість і рівновагу, попри напружену ситуацію в країні.

Важливе місце кожного з присутніх відіграє читання книг. Про роль книги в житті, як позитивного чинника емоційних станів говорили відверто. Вони є вкрай важливі, бо всі ми добре знаєм, як чудово знімає напругу і відновлює душу читання гарної книги.

Друзі, читайте щодня. Читання книг допомагає залишатися в життєвому ресурсі.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар