понеділок, 12 грудня 2022 р.

«Фабрика добра та відпочинку» перегляд фільму «1+1» в рамках клубу «Релакс-студія»

В Охтирській центральній публічній бібліотеці відбувся перегляд фільму «1+1» в рамках клубу «Релакс-студія».

Мета клубу – застосування методу фільмотерапії:  спільного перегляду спеціально підібраних фільмів, з певним сюжетом, що передає ту або іншу життєву ситуацію, певну проблему, внаслідок чого учасники заходу мають задуматися над своїми життєвими ситуаціями, сенсом життя.

Не випадково глядачам було запропоновано французьку трагікомедію про дружбу темношкірого доглядальника та мільйонера-інваліда.

За сюжетом, у інтелігентного багатія Філіппа є все, що можна купити за гроші: розкішний будинок, дорогі автомобілі, твори мистецтва. Але одного разу, в результаті нещасного випадку на параплані, Філіпп став інвалідом. Але це не найстрашніше: його дружина приземлилася ще більш невдало і трагічно загинула. Незважаючи на те що Філіп якось оговтався, біль від втрати не відпускає його. Він став байдужий до життя і тим більше до смерті. Все змінюється, коли Філіп починає підшукувати нового помічника по догляду. З низки нудних і подекуди відверто дивних варіантів йому приглянувся темношкірий хлопець на ім'я Делл.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.





Немає коментарів:

Дописати коментар