понеділок, 12 грудня 2022 р.

«Фабрика добра та відпочинку» засідання клубу «Ерудит»

В рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України програми BRAVO, відбулося перше засідання клубу «Ерудит».

В Охтирській центральній публічній бібліотеці ви можете весело та з користю провести час. Адже ми маємо безліч настільних ігор на різний смак як для хлопчиків, так і дівчаток, як для молодшого, так і старшого віку: економічні, логічні, стратегічні, пригодницькі, розвиваючі, психологічні, навчальні та інші.

Науковцями доведено, що таке проведення вільного часу допомагає розвивати логіку, пам'ять, швидкість реакції, уяву та комунікативні навички. На відміну від комп'ютерних ігор, настільні не псують зір, а також дарують позитивні емоції та можливість знайти нових друзів. Тож тепер, коли ви знаєте в чому користь настільних ігор, поспішайте до нас. Все, що потрібно – привести друзів і не забути прихопити гарний настрій.

Запрошуємо відвідати  усіх бажаючих клуб «Ерудит» в рамках проєкту креативного культурного простору «Фабрика добра та відпочинку», який діє в Охтирській центральній публічній бібліотеці.

Чекаємо на Вас!





Немає коментарів:

Дописати коментар