понеділок, 26 грудня 2022 р.

«Фабрика добра та відпочинку» перегляд фільму «Белль і Себастьян: Друзі навік» в рамках клубу «Релакс-студія»

В Охтирській центральній публічній бібліотеці відбувся перегляд фільму «Белль і Себастьян: Друзі навік» в рамках клубу «Релакс-студія».

Мета клубу – застосування методу фільмотерапії:  спільного перегляду спеціально підібраних фільмів, з певним сюжетом, що передає ту або іншу життєву ситуацію, певну проблему, внаслідок чого учасники заходу мають задуматися над своїми життєвими ситуаціями, сенсом життя.

У сімейному фільмі «Белль і Себастьян: Друзі навік» розповідається про продовження пригод хлопчика Себастьяна і його великого друга - собаки піренейської породи на ім'я Белль. Війна закінчилася, Себастьян виріс, він добре вчиться в школі, а Белль подарувала світові багато чарівних щенят. Все добре і в тихому альпійському містечку у Франції, але ось одним далеко не прекрасним днем тут з'являється злісний незнайомець, який перевертає все з ніг на голову.

Насамперед він стверджує, що є справжнім господарем Белль, і коли йому відмовляють, щоб він забрав собаку, незнайомець просто краде її і весь її чудовий виводок. Хто ж врятує бідну Белль, справжнього відданого друга і товариша Себастьяна, яка допомагала йому завжди і скрізь? Звичайно ж, сам Себастьян! А ось як це буде відбуватися, які пригоди чекають юнака, чим закінчиться вся ця історія, і дізнаються глядачі даного захоплюючого фільму, які не тільки будуть стежити за напруженим сюжетом, а й захоплюватися чудовими видами Альп.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.









Немає коментарів:

Дописати коментар