вівторок, 18 червня 2024 р.

Лаунж-зона «Бібліотека під липами»

І знову лаунж-зона «Бібліотека під липами» зібрала своїх юних бібліотечних друзів біля Охтирської центральної публічної бібліотеки.

Дві години драйву, позитиву, веселощів, ігор, особистісного розвитку, знань та спілкування – корисного дозвілля для дітей організували бібліотекарі на цьому літньому майданчику.

І як завжди, великою популярністю серед дітей була творчість. Бібліотекар Віра ГНІТІЙ провела майстер-клас «Жабка», на якому зробили об’ємну аплікацію з паперу та трубочки. Ця смішна гарненька жабка принесе море задоволення для батьків та дітей.

На локації «Ерудиція» діти виявляли свої знання у вікторині «Мандрівка Європою» разом з бібліотекарем Наталією ТЕСМЕНЕЦЬКОЮ, також в мовному фітнесі «Мово моя, ти чарівна зірниця!», де потрібно було з анограм скласти слова. У геокешингу «Місто над річкою» розкривали знання з історією рідного міста Охтирки, а під час вікторини «Цікавинки рідної природи» було запропоновано учасникам обрати відповідь «ТАК або НІ» з запитань про цікаві факти зі світу живої природи. Також склали географічний пазл «Україна – єдина країна», під час якого потрібно було скласти з магнітів-областей карту України.

В клубі «Ерудит» з бібліотекарями Юлією РУДІЧЕНКО та Вікторією ШЕСТОПАЛОВОЮ діти пограли в настільні ігри «Правда або дія», «Джанго», «DOBBLE», доміно «Animals», складали пазли, також пограли в «Аерохокей» та настільний футбол, а поціновувачі літньої риболовлі ловили рибу.

Наступного разу запрошуємо малечу до закриття літньої лаунж-зони «Бібліотека під липами – територія розваг та відпочинку» за відсутності дощу та повітряної тривоги.

Подробиці за телефоном: 066-88-99-587


























Немає коментарів:

Дописати коментар