субота, 18 травня 2019 р.

День Європи 2019



В рамках святкування дня Європи в Україні в м. Охтирка відбулася вулична акція «Ми прагнемо жити в європейській Україні», організатором якої став Пункт європейської інформації Охтирської  міської централізованої бібліотечної системи.
Під час акції відбулися цікаві заходи. Разом з учнями 8-В класу ЗОШ № 1 (класний керівник С. В. Кривобок) Пункт ЄІ влаштував флешмоб «Єдність у різноманітті». Це офіційне гасло Європейського Союзу. Згідно з рішенням Європейської комісії, гасло означає, що європейці єдині у спільній праці на користь миру й добробуту, і що багато різноманітних культур, традицій і мов Європи є позитивним чинником для цього континенту.
 Перевірити свої знання про країни Європи учні мали змогу у євровікторині «Вивчай Європу – змінюй Україну». Бібліо-кав’ярня «Європа запрошує на каву» почастувала всіх бажаючих кавою та тістечками. 
На святі діяли: виставки «Україна на шляху до Європи», «Європа на твоїй долоні», «Сучасна європейська література», Вооk-вояж «Hello, Європа!»; бібліоглобус «Кнежа – болгарське місто-побратим»; галерея малюнків на вітринах: «Європа очима дітей», «Почни Європу з себе»; селфі-зона «Я європеєць». Свято супроводжувалося музичним вернісажом «Європейські мотиви» – звучала музика країн Європи.






































































































































Немає коментарів:

Дописати коментар