субота, 18 травня 2019 р.

Євроквіз «Відкривай Європу з бібліотекою»



З нагоди відзначення Дня Європи в Україні в Охтирській центральній міській бібліотеці відбувся Євроквіз «Відкривай Європу з бібліотекою», який організував Пункт європейської інформації, що діє за проектом «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся у пунктах європейської інформації в бібліотеках».
Учасниками інтелектуальної гри стали члени Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Охтирської міської ради Сумської області, члени міжнародного євроклубу «PrimeStar» (координатор Оксана Мироняк).
 Інтелектуальна гра проходила в кращих традиціях євроквізу (вікторини на тему Європи та Європейського Союзу) і складалася з чотирьох станцій: «Візитка європейських країн», «Символічна», «Географічна», «Історична», рівень складності запитань варіювався від легких до серйозних і складних. Члени євроклубу поділилися на команди «Вишиванка» та «Європейці» і розпочали гру, під час якої відповіли на 32 запитання. Переможцем гри стала команда «Європейці». Члени міжнародного євроклубу «PrimeStar» були нагороджені дипломом за високий рівень знань Європу та ЄС і отримали подарунки від Пункту європейської інформації.



















Немає коментарів:

Дописати коментар