вівторок, 14 травня 2019 р.

Мандруємо Європою. Вас вітає Німеччина!


В рамках святкування Дня Європи в Україні Пункт європейської інформації Охтирської центральної міської бібліотеки розпочав цикл заходів.
Учасниками ворк-шопу «Мандруємо Європою. Вас вітає Німеччина!» сьогодні стали учні 4-А класу ЗОШ № 1, яке підготувала бібліотекар ОЦМБ Л. І.  Абаровська.  Діти дізнались про існування Європейського Союзу, цінності та пріоритети, на основі яких 28 країн об’єдналися  для забезпечення цивілізованого високоякісного  життя громадян, які живуть у цих країнах, дізнались про допомогу Євросоюзу Україні на шляху до євроінтеграції. Також  четвертокласники дізнались цікаві факти про одну з європейських країн    Німеччину, яку не безпідставно називають у світі «країною взірцевого порядку».
Під час спілкування з бібліотекарем діти дійшли до висновку, що дуже багато у їхньому житті залежить саме від них – їх  щоденного вибору – висловлювань, дій,  способу життя.  І для того, щоб жити по-європейськи, не потрібно кудись їхати, а достатньо у своїй рідній  сім’ї, класі, школі, місті, країні жити за європейськими цінностями.





Немає коментарів:

Дописати коментар