вівторок, 1 жовтня 2019 р.

Бібліотек@ – територія єдності

27 вересня напередодні професійного свята «Всеукраїнського дня бібліотек в Охтирській міській центральній бібліотеці відбувся День відкритих дверей «Бібліотек@ – територія єдності». Під час свята бібліотека долучилася до всеукраїнської акції «Бібліотеки повні людей», приурочена Всеукраїнському дню бібліотек. Ініціаторами акції стали Українська бібліотечна асоціація та Український інститут книги.
На свято завітали багато гостей, зокрема учні 7–Б класу ЗОШ № 1, члени Міжнародного євроклубу «PRIMESTAR» Охтирської ЗОШ № 1 на чолі з координатором Оксаною Мироняк, учні 5–А, 5–Б класів Охтирської гімназії та мешканці міста, які стали свідками свята випадково або прийшли по  запрошенню.
Біля бібліотеки бібліотекарі організували фотозону з «Бібліопані», книжкові виставки «Сучасна українська література», «Найкращі книги для дітей», «Читай! Формат не має значення!», «Безцінний світ ретро книги». Для гостей бібліотеки відбувалися екскурсії бібліотекою, учні мали змогу побути у ролі бібліотекаря, записати читача та видати книгу. Учні також переглянули відео «Бібліотеки світу», «Цікаві факти з бібліотечної історії». В цей день бібліотека знайшла нових користувачів, яких зацікавила акція «Стань користувачем бібліотеки сьогодні» (без сплати за оформлення реєстраційних документів) та гарні книги на виставках.  


































































































































Немає коментарів:

Дописати коментар