вівторок, 25 лютого 2020 р.

Вулична акція «Розгадай кросворд – пізнай себе і свою мову!»


22 лютого в Центральній  бібліотеці КЗ «Публічна бібліотека Охтирської міської ОТГ громади Сумської області» відбулося засідання Українського клубу та вулична акція «Розгадай кросворд – пізнай себе і свою мову!». Головними темами засідання були – Міжнародний День рідної мови та вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.
Цього разу учасники Українського клубу влаштували вуличну акцію «Розгадай кросворд – пізнай себе і свою мову!». В акції взяли участь багато охтирчан, які захотіли перевірити свої знання з української мови. Не дивлячись на те, що запитання до кросворду були досить складні, він був успішно розгаданий. Складала його голова Українського клубу, журналістка Валерія Бакуліна.
Цікавим та несподіваним моментом акції стала зустріч з іноземцем – гість Охтирки, сірієць Тарік також приєднався до розгадування кросворду. На згадку про свій візит до Охтирки та знайомство з бібліотекою, він залишив побажання на папері: «Мир в Україні».
Друга частина заходу була присвячена вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Учасниця Майдану Ольга Косарєва кожного року їздить в ці дні до Києва і цей рік не став винятком. Про свою цьогорічну поїздку, перебування на Майдані та вшанування пам’яті Героїв разом з однодумцями Ольга Іванівна розповіла присутнім під час засідання.
























Немає коментарів:

Дописати коментар