вівторок, 4 лютого 2020 р.

Сонячний письменник дітям з любов’ю



З нагоди відзначення 90-ї річниці від дня народження відомого українського дитячого письменника Всеволода Нестайка, до третьокласників Охтирської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Остапа Вишні (вчитель Н. І. Марчук) на годину спілкування «Сонячний письменник дітям з любов’ю» завітала бібліотекар центральної бібліотеки КЗ «Публічна бібліотека Охтирської міської ОТГ Сумської області» Л. І. Абаровська. 
Вона познайомила діток з біографічними сторінками класика сучасної української дитячої літератури, автора, чиї твори для дітей увійшли до золотого фонду дитячої літератури.
Більшість діток вже знайомі з творчістю письменника. Майже всі читали повість-казку «Незвичайні пригоди в лісовій школі», за яку автор удостоєний Премії Лесі Українки. Діти поділились позитивними враженнями та відгуками від прочитаного, розповідаючи з захопленням та посмішками на обличчях. Недаремно Всеволод Нестайко нагороджений відзнакою «Золотий письменник України». Адже для його творів характерна людяність, доброта і світлий погляд на життя, а також надзвичайне почуття гумору. Твори допомагають оптимістично дивитись на світ, будучи певним, що з вірними друзями та гумором можна вирішити будь-які проблеми у житті.
Діти дізналися про інші цікаві твори письменника, та взяли книги для читання.







Немає коментарів:

Дописати коментар