пʼятниця, 28 лютого 2020 р.

Винаходи українців, які змінили світ



«Винаходи українців, які змінили світ» під такою назвою відбулася інформаційна година в Центральній бібліотеці КЗ «Публічна бібліотека Охтирської міської ОТГ Сумської області».
До бібліотеки завітали учні 9-го класу опорного закладу ЗОШ І-ІІІ ступенів (кл. керівник вчитель англійської мови Олена Гнітій). Координатор Пункту європейської інформації Журавель Наталія підготувала для них цікаву презентацію про винаходи вчених українців, які уславили нашу державу. Презентація містила також інформацію і про найновіші досягнення українців, останніх років.
У підсумку обговорення учні констатували той факт, що в Україні справді багато видатних науковців, якими варто пишатися. Недарма науковий потенціал Україні вважається одним з найкращих в Європі, і наші вчені є авторами безлічі винаходів в різних галузях науки.
Дні Естонії в бібліотеці продовжуються і тому друга частина заходу була присвячена цій країні. Учні здійснили відеоподорож Естонією та дізналися багато нових фактів про Естонську республіку, ознайомилися промоційними матеріалами про країну, які люб’язно надіслали для бібліотеки представники посольства Естонської республіки в Україні.











Немає коментарів:

Дописати коментар