середа, 11 січня 2023 р.

Сімейний квест «Пізнаємо Україну – пізнаємо себе!»

В рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України програми BRAVO в Охтирській центральній публічній бібліотеці відбувся сімейний квест «Пізнаємо Україну – пізнаємо себе!» в рамках клубу  «Моя сім’я – моя фортеця».

Бібліотекарі підготували та провели квест «Пізнаємо Україну – пізнаємо себе!» для родин з Охтирки. За перше місце змагалися 4 команди: «Українці», «ЗСУ котики», «Волошки», «Калина».

Члени команд активно виконували запропоновані бібліотекарями завдання на сьома зупинках квесту: «Шляхами історії», «Літературна», «Історичні постаті», «Українська пісня», «Народознавча», «І чужому научайтесь…», «Національна» – які розташовувалися у центральній бібліотеці. Квест не лише був направлений на перевірку знань українських національних традицій, ще й сприяв вивченню нашої історії. Бібліотекарі творчо підійшли, як до завдань для членів команд під час квесту, так і до оформлення зупинок. Всі учасники пройшли всі сім станцій та подолали випробування.

За результатами підрахунку отриманих під час квесту балів перемогу здобула команда «Калина».Усі учасники були нагороджені призами.

Дякуємо всім учасникам, які взяли участь у ньому.










Немає коментарів:

Дописати коментар