пʼятниця, 22 березня 2024 р.

Історико-патріотичний захід з експонуванням мобільних виставкових проєктів

Охтирська публічна бібліотека Охтирської міської ради долучилася до історико-патріотичного заходу з експонуванням мобільних виставкових проєктів, який провели військовослужбовці Центру досліджень воєнної історії Збройних Сил України.

Основними цілями заходу є сприяння консолідації суспільства навколо загальнодержавних цінностей (суверенітету, ідеалів свободи, соборності, захисту територіальної цілісності), формування ціннісних орієнтирів на прикладах героїчної боротьби Українського народу, поширення інформації про визначні державні і пам’ятні дати, важливі історичні знання тощо.

На заході була представлена виставка про міста-герої України: Волноваха; Гостомель; Маріуполь; Харків; Херсон; Чернігів; Буча; Ірпінь; Миколаїв; Охтирка, які відзначилися подвигом, масовим героїзмом та стійкістю громадян, виявлених у захисті своїх міст під час відсічі збройної агресії РФ проти України.

Також військовослужбовці розповіли про харчування військових в польових умовах, та була представлена виставка сухпаїв не тільки України, а також і інших країн, таких як Данія, Канада, Польща, США, Швеції.

Дякуємо організаторам, захід був пізнавальний!











Немає коментарів:

Дописати коментар