понеділок, 2 жовтня 2023 р.

Вулична акція «Наближаємо Перемогу України разом»

28 вересня до Охтирської центральної публічної бібліотеки Охтирської міської ради  завітали учні 8-Б класу Охтирської ЗОШ І-III №1 з класним керівником Світланою Володимирівною МУХІНОЮ, та взяли участь у вуличній акції «Наближаємо Перемогу України разом» до Всеукраїнського дня бібліотек. Ознайомились з тематичними книжковими виставками «За Україну! За честь і славу! За нескорений народ», «Охтирщина - благословенний край», «Літературна палітра Охтирщини» «Сучасна українська книга», «Вже ніхто не знищить України - в тобі, в мені, у кожному із нас!», «Подорожуємо Європою книжково».

Взяли участь у вікторині «Охтирка - місто над річкою», яку провела провідний бібліотекар Наталія ТЕСМЕНЕЦЬКА.

Бібліотекарі Віра ГНІТІЙ та Людмила АБАРОВСЬКА провели ігри «Живі слова» та «Впізнай слово».

Здійснили коротенький екскурс з історії бібліотечної справи в Охтирці, та розповіли про спектр  функцій та можливостей сучасної бібліотеки.

Наголосили на необхідності наполегливого навчання, постійного пізнання та розвитку. Адже триває національно-визвольна війна не лише за територію України, а й за свідомість людей.

Для розбудови України після нашої Перемоги, треба буде багато високоосвічених кваліфікованих  фахівців. Тому необхідно  вчитися  старанно вже сьогодні, а бездонні  бібліотеки всіляко готові допомогти кожному, хто бажає отримати знання.













Немає коментарів:

Дописати коментар