вівторок, 17 жовтня 2023 р.

Перегляд мультфільму у бібліотеці

14 жовтня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» знову зібрав глядачів в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд мультфільму «Фердинанд».

Мультфільм «Фердинанд» чудовий, веселий мультфільм для всієї родини, діти насміялися від душі та були у захваті, рекомендуємо!

Молодий бичок на прізвисько Фердинанд з самого дитинства не був таким, як інші. У той час, як інші телята постійно бодалися, Фердинанд сидів під деревом і нюхав квіти. Якось батько Фердинанда не повернувся додому після кориди. Тієї ж ночі малюк втік з розплідника і вирушив, куди очі дивляться. Час летить швидко – Фердинанд перетворюється на величезного, але, як і раніше, абсолютно невинного бика. Він мріє потрапити на Квітковий фестиваль, але дорогою ненароком влаштовує в окрузі хаос. Через це герой знову потрапляє до розплідника і тепер має вийти на кориду. Дізнавшись, що його суперником буде неймовірно сильний і злий бик, Фердинанд вирішує прийняти бій.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.




Немає коментарів:

Дописати коментар