понеділок, 30 жовтня 2023 р.

Перегляд мультфільму у бібліотеці

14 жовтня креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» знову зібрав глядачів в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради у клубі «Релакс-студія», де відбувся перегляд мультфільму «Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога».

Показу мультфільму не завадили погодні умови та відсутність світла. Діти чекали появи останнього. Щойно воно з'явилось, розпочався мультфільм «Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога». Зі смаколиками відвідувачі вмостились на перегляд.

Мультфільм «Пригоди Тінтіна: Таємниця єдинорога» якісний анімаційний фільм з шикарною детективною історією і гарним гумором. Всім радимо подивитися цей мультфільм з божественною українською озвучкою.

Пригода, яка захоплює дух. У центрі подій чесний, хороший і трохи цікавий репортер Тінтін і його песик на прізвисько Сніжок. Пригоди знаходять молодого репортера тоді, коли в один ясний і теплий день він купує в антикварному магазині красиву і незвичайну модель корабля. Ось тут-то і з'являються небезпечні пірати, а також розкутий і свавільний капітан «Єдинорога». Волею випадку молодий репортер Тінтін стає володарем таємниці, яка може погубити або зробити щасливим будь-яку людину. Йому доведеться пережити справжнісіньку морську пригоду, відшукати скарби і битися за них з нещадними піратами. Суворі і цікаві випробування, що випали Тінтіну, здатні зробити його сильнішим духовно або просто вбити. Чи впорається відважний репортер з усіма труднощами? Що зможе протиставити його чиста і чесна душа проти шаленої злості й жадібності кровожерливих піратів?

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO.

Слідкуйте за анонсами наступних переглядів. Буде цікаво.







Немає коментарів:

Дописати коментар