пʼятниця, 27 жовтня 2023 р.

Квест присвячений Дню української писемності та мови «Нас єднає мова» в бібліотеці

26 жовтня цікавий та пізнавальний квест, присвячений Дню української писемності та мови «Нас єднає мова» провели бібліотекарі Охтирської центральної публічної бібліотеки для учнів 6 класу Охтирської ЗОШ І-III ступенів імені Б. Д. Антоненка-Давидовича.

Такі інтелектуальні змагання між командами стали дуже популярними у нашій бібліотеці. Цього разу метою квесту було поглиблення знань про українську мову зі своєю самобутньою історією, культурою, народними звичаями та традиціями; формування в учасників квесту почуття належності до українського народу; прищеплення навичок читання та роботи з книгою, розвиток полікультурної та соціальної компетентності учнів.

Діти працювали у чотирьох командах, та виконували почергово завдання на сімох станціях: «На варті українського слова», «Слово про мову», «І чужому научайтесь…», «Своє чи чуже?», «Етнографічна», «Народ скаже, як зав'яже», «За абеткою шикуйсь!».

Переможців і переможених не було, адже всі учасники продемонстрували гарні знання про Україну, її історію, літературу, мову, народні свята, гідно виконавши усі завдання.












Немає коментарів:

Дописати коментар