пʼятниця, 6 травня 2022 р.

Книги-розмальовки для дітей Охтирської громади


Друзі! Чудова новина! Охтирська публічна бібліотека отримала від  ChildrenArts книжки-розмальовки з різноманітними веселими завданнями для дітей України, які ми будемо розповсюджувати безкоштовно для діток Охтирської територіальної громади. Разом з цим отримали олівці, фломастери та воскову крейду. Перші розмальовки вже потрапили до рук маленьких охтирчан. Дякуємо Paul Sikorsky, що знайшов нас і запропонував нам чудову пропозицію. Розмальовки призначені для діток від 4 до 9 років. Охочі можуть отримати книжки-розмальовки в центральній охтирській публічній бібліотеці за адресою вул. Київська, 2.

Організація ChildrenArts безкоштовно створює, видає і розповсюджує книжки-розмальовки з різноманітними веселими завданнями для дітей України.

Ця ініціатива – спроба додати у життя маленьких діточок, які постраждали від війни та були вимушені покинути свої домівки, позитиву, спокою та можливості займатися творчою справою.

У незрозумілих обставинах, в яких зараз опинились тисячі дітей України, дуже важливо, щоб вони мали зрозуміле завдання, приміром, гарну книжку, або смішну розмальовку.

ChildrenArts створює, друкує і безкоштовно розповсюджує книжки-розмальовки з різноманітними веселими завданнями. Ця ініціатива охоплює і Запоріжжя, і інші міста, не обмежуючись кордонами України.

Роботи, доступні для завантаження і друку безкоштовно:

https://drive.google.com/.../12xGuTJX3lAA8Y0rJYGcr7xXOnsh...

Більше інформації на сайті https://ChildrenArts.com.ua/ та на телеграм-каналі https://t.me/ChildrenArt













Немає коментарів:

Дописати коментар