середа, 18 травня 2022 р.

Охтирська публічна бібліотека отримала нові книги

 


Охтирська публічна бібліотека отримала книги від благодійної організації з міста Києва. Дякуємо Листван Катерина (Katrusia Lystvan), що запропонувала нам українську літературу.

Кажуть, щоб прийшло щось нове, потрібно позбутися від старого. І цей закон діє. Так, нещодавній пост про вилучення російської літератури з полиць нашої бібліотеки викликав бурю емоційних коментарів, що бібліотекарі нещадно діють з російськими книгами, списуючи  їх на макулатуру. Але запевняємо охтирчан, не хвилюватися і довіритися фахівцям. Ми діємо згідно з методичними рекомендаціями Міністерства культури та інформаційної політики України.

Сьогодні, як ніколи українська книга набуває широкої популярності в нашому суспільстві. На тлі російської агресії наша духовність, культура та традиції мають сформувати міцніший фундамент та перемогти російську культуру в Україні, яка мала значний вплив на наше суспільство.

Коли ми написали в соціальній мережі про свою потребу в українській сучасній літературі, нас знайшли благодійники і надіслали нам книги. Серед них видання як для дорослих, так і для дітей. Радіємо за наших користувачів, які невдовзі будуть читати нові книги.


Немає коментарів:

Дописати коментар