вівторок, 2 квітня 2024 р.

Перегляд мультфільму «Відважна» у бібліотеці

Креативний культурний простір «Фабрика добра та відпочинку» знову зібрав глядачів на перегляд мультфільму «Відважна» в Охтирській центральній публічній бібліотеці Охтирської міської ради у клубі «Релакс-студія».

Захоплююче пригодницьке фентезі про принцесу, якій доведеться покладатись тільки на власну хоробрість, щоб подолати могутнє чаклунство.

За сюжетом, рудоволоса шотландська принцеса Меріда поводиться зовсім неналежно своєму королівському чину: вона лихо скаче верхи, вміло лазить по скелях і майстерно стріляє з лука. Батьки вирішують, що дівчина стане більш схожою на жінку, якщо видати її заміж за кого-небудь. Проблема в тому, що принцеса зовсім не хоче одружуватись, до того ж вважає усіх претендентів або дурними або самозакоханими бовдурами. Єдина можливість уникнути весілля для Меріди – будь-яким способом відмовити маму-королеву. Дівчина відправляється за порадою до ексцентричної самітниці-чаклунки, яка замість допомоги накладає на Меріду небезпечне закляття…

Мультфільм «Відважна» буде цікаво дивитись українською наживо як дітям, так і їхнім батькам, що шанують фентезі.

Захід відбувся в рамках проєкту «Фабрика добра та відпочинку», який реалізується за підтримки Товариства Червоного Хреста України, програми BRAVO. 





Немає коментарів:

Дописати коментар