середу, 17 квітня 2024 р.

Дитяча читанка та майстер-клас

До Охтирської центральної публічної бібліотеки Охтирської міської ради знову завітала наша улюблена Hanna Kopyl, вчителька англійської мови Пологівської гімназії, яка цього разу прочитала діткам дуже цікаві книжкові новинки «Тільда Яблучне Зернятко. Чудові історії із Шипшинового провулка» та «Тільда Яблучне Зернятко. Друзі із Шипшинового провулка» автор Андреас Г. Шмахтль.

Це чудові, затишні та атмосферні історії для дітей з милими ілюстраціями

• Книга ділиться на невеликі розділи, зручні для читання на ніч або самостійного читання

• Глави об’єднані по порах року, тож спостерігати за героями, їх життям та пригодами можна цілий рік та всі сезони

У маленькому селі між пагорбами живе біла мишка Тільда Яблучне Зернятко. Вона має велике серце, тож залюбки піклується про своїх друзів і сусідів, а вони радо допомагають їй.

Шипшиновий провулок пахне апельсиновим варенням і горіховим пирогом. Тут завжди цікаво - переконайтеся в цьому самі. Ці милі затишні історії так приємно читати за чашкою гарячого какао!

А ще для нашої бібліотеки був дуже приємний сюрприз від пані Ганни, вона подарувала для наших маленьких читачів ці дві книжечки.

Родзинкою заходу став майстер-клас «Чарівна баночка з варенням». Баночки в усіх вийшли просто чарівними, тому що дітки наповнили їх рідким милом з блискавками.










Немає коментарів:

Дописати коментар