четвер, 11 квітня 2024 р.

Нові надходження

Наша люба країна переживає важкі та страшні часи, але фонд бібліотеки продовжує поповнюватися новими цікавими виданнями. До нас надійшли книги як для дорослих, так і для дітей.

Дорослих зацікавлять твори Світлани Талан та Олени Печорної, Ніни Фіалко та Сари Джіо, а також поетичні збірки наших охтирських поеток Ніни Багатої, Катерини Квітчастої та Тетяни Акименко. Батькам буде цікаве видання «Ким бути?», що допоможе розкривати таланти вашої дитини.

Видання для дітей познайомлять з живою природою світу та короткою історією майже всього на світі (від динозаврів і до космосу); пропонують самостійно, по складах, прочитати про тваринний світ лісів, лугів і степів; розкажуть про волонтерство; розкриють цікаві факти про улюблених песиків і котиків, а також про планету Земля та нашу Україну. Цікавими будуть серія книг про Айседору Мун з її дивовижними пригодами. Добірка видань пропонує поринути в казку. Тут представлені твори казкарів світу, а також і України.

Родзинкою є книга Анни Коршунової та Світлани Качуровської "Казкове місто Суми". Ілюстроване видання познайомить із містом Суми. Гортаючи кольорові сторінки, ви зможете помандрувати в минуле нашого краю, дізнатись, як з'явилось місто, чим займались його мешканці і як вони прославили й розбудували Суми. книга поведе у світ захоплюючих мандрівок містом, допоможе знайти відповіді на цікаві загадки, зануритись у світ легенд і, ніби на машині часу, повернутися в сьогодення.

Тож, завітайте до нас та ознайомтесь з новими книжками! 




Немає коментарів:

Дописати коментар